Fariiniruudut

Mehevä fariinisokerileivonnainen, joka kuorrutetaan tuorejuustokreemillä.

noin 20 kpl

1 tunti

Arviot (38 kpl)

Ainekset

200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
½ tl suolaa
1 dl maitoa

Kuorrutus
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
4 rkl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl kaakaojauhetta

Koristeeksi
2 dl pekaanipähkinöitä

Ohjeet

1. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva fariinisokerin kanssa vaahdoksi. Lisää joukkoon yksitellen kananmunat välillä huolella sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Valuta seos leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 33 cm kokoiseen uunivuokaan tai -pellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilän päälle.

3. Vaahdota keskenään huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto sekä tomusokeri, siirappi ja siivilöity kaakaojauhe tasaiseksi kreemiksi.

4. Levitä kreemi tasaisesti kakkupohjan päälle. Paahda pähkinöitä hieman kuivalla pannulla ja ripottele levyn pinnalle. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa siman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.