Eton mess

Pane kerroksittain jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia.

4 annosta

20 minuuttia

Arviot (66 kpl)

Ainekset

3 dl kermaa
15–20 pientä marenkia
200 g tuoreita vadelmia
paahdettuja mantelilastuja

Vadelmasiirappi
200 g pakastevadelmia
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis

Ohjeet

1. Keitä vadelmasiirapin aineksia kattilassa noin 10 minuuttia. Sekoita kokoa ajan, ettei seos pala pohjaan. Anna jäähtyä ja siivilöi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pane kerroksittain kulhoon tai jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia. Koristele mantelilastuilla. Tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.