Eton mess

4 annosta 20 minuuttia
Pane kerroksittain jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia.
Eton mess
Arvioi: (45kpl)

Ainekset

  • 3 dl kermaa
  • 15–20 pientä marenkia
  • 200 g tuoreita vadelmia
  • paahdettuja mantelilastuja

Vadelmasiirappi

  • 200 g pakastevadelmia
  • ½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • ½ dl Dansukker Taloussokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tähtianis

1. Keitä vadelmasiirapin aineksia kattilassa noin 10 minuuttia. Sekoita kokoa ajan, ettei seos pala pohjaan. Anna jäähtyä ja siivilöi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pane kerroksittain kulhoon tai jälkiruokamaljoihin marenkeja, vadelmia, kermavaahtoa ja vadelmasiirappia. Koristele mantelilastuilla. Tarjoa heti.

Reseptin on laatinut

Dansukker