Daim-jäätelö

4–8 annosta annoksen koosta riippuen 4–6 tuntia
Helppo perusjäätelö, jossa ainekset vaahdotetaan ja vaahdot yhdistetään.
Daim-jäätelö
Arvioi: (34kpl)

Ainekset

  • 2 munaa
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
  • 2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäätyä 4–6 tuntia. Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!

 

Reseptin on laatinut

Dansukker