Cocktail-letut

noin 50 kpl 50 minuuttia
Paista isoja lettuja, valele päälle siirappia, kääri rullalle ja leikkaa suupaloiksi. Tarjoa tuoreiden vadelmien kera piknikillä.
Cocktail-letut
Arvioi: (16kpl)

Ainekset

    Räiskäletaikina

    • 5 dl maitoa
    • 2–3 munaa
    • ripaus suolaa
    • 2 rkl öljyä
    • 3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
    • margariinia tai öljyä paistamiseen

    Täyte

    • n. 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
    • 1 ruukku sitruunamelissaa
    • 200–300 g tuoreita vadelmia

    Pinnalle

    • Dansukker Tomusokeria

    Vatkaa maito, munat, suola, öljy ja vehnäjauhot tasaiseksi. Anna turvota mielellään noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista isoja räiskäleitä kuumassa pannussa. Jäähdytä.

    Lado räiskäleet työlaudalle ja valuta maltillisesti päälle ruokosokerisiirappia. Kääri tiukalle rullalle. Leikkaa suupaloiksi ja tökkää keskelle cocktailtikku. Pujota tikkuun myös sitruunamelissan lehti ja tuore vadelma. Ripottele pinnalle halutessasi tomusokeria.

    Vinkki!
    Voit paistaa räiskäleet jo edellisenä päivänä.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker