Chilillä ja kookoksella maustettu raparperichutney

(n. 5 dl valmista chutneytä) 30 minuuttia
Raparperichutney maustetaan salottisipulilla, chilillä ja kookoshiutaleilla.
Chilillä ja kookoksella maustettu raparperichutney
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 600 g raparperia
  • 2 salottisipulia
  • 2 punaista chilipalkoa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl valkoista balsamicoa
  • 2 dl Dansukker Taloussokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl maustepippuria rouhittuna

Kuori raparperinvarret tarvittaessa ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna myös chilipalot. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit sekä chili. Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää sitten raparperipalat, kookoshiutaleet, balsamico, sokeri sekä suola ja maustepippuri. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoittele välillä. Purkita kuumana puhtaaseen purkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker