Chili-vaniljapannacotta

5–6 annosta 5 minuuttia + hyytyminen
Koristele helppotekoinen chilillä maustettu vaniljapannacotta näyttävästi.
Chili-vaniljapannacotta
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 1 vaniljatanko
  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 dl kevytmaitoa
  • ½ tl punaisia chilihiutaleita
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Pinnalle

  • 5 dl marjoja tai hedelmiä
  • 1 rs syötäviä kukkia
  • 1 dl rouhittua hunajakennoa

Halkaise vaniljatanko, kaapaise siemenet puolikkaista veitsellä ja siirrä ne sekä vaniljatangon puolikkaat kattilaan. Lisää kerma, maito, chilihiutaleet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri Multi hyvin sekoittaen ja keitä puoli minuuttia.

Siivilöi pannacottakerma kannuun ja kaada seos silikoni (muffinipellin) vuokiin tai muihin annosvuokiin. Hyydytä jääkaapissa 6 tunnista seuraavaan päivään.

Kumoa pannacottat lautasille juuri ennen tarjoilua ja asettele hedelmät tai marjat sekä syötävät kukat annoksiin. Rouhi hunajakennoa koristeeksi.

Vinkki!
Käytä valmistukseen tavallista kuohukermaa ja kevytmaitoa. Jos haluat vähälaktoosittoman tai laktoosittoman pannacottan, käytä yksinomaan kermaa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker