Charlotte Russe -kakku

1 kakku 2 tuntia
Charlotte Russe kootaan kääretorttuviipaleista, kermatäytteestä ja puolukoista.
Charlotte Russe -kakku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kiehuvaa vettä

Kääretortun täyte

  • 2–3 dl puolukkahilloa

Täyte 1

  • 6 dl kuohukermaa
  • 1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Täyte 2

  • 200 g puolukoita tai karpaloita
  • 6 dl laimennettua puolukkamehua
  • 3 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Koristeluun

  • Dansukker Tomusokeria

Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää varovasti taikinaan yhdessä veden kanssa.

Paista uunin keskiosassa 250 asteessa noin 5 minuuttia. Ripottele sokeria torttulevyn pinnalle ja kumoa levy leivinpaperin päälle. Poista paperi torttulevyn päältä. Levitä hillo. Kääri torttu rullalle. Anna jäähtyä.

Vuoraa vuoka tuorekelmulla. Leikkaa torttu ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet vuoan pohjalle ja reunoille.

Keitä kermaa ja hyytelösokeri Multia puoli minuuttia. Anna jäähtyä hieman. Kaada seos torttuviipaleiden päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa.

Levitä puolukat tai karpalot täytteen päälle. Keitä puolukkamehua ja hyytelösokeri Multia puoli minuuttia. Anna jäähtyä hieman. Kaada seos marjojen päälle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Kumoa kakku vadille ja sirottele pinnalle hieman tomusokeria.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker