Broilerivartaita ja papusalsaa

3 tuntia
Broilerinfilee marinoidaan ennen grillausta. Myös papusalsa tehdään etukäteen maustumaan.
Broilerivartaita ja papusalsaa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500–600 g broilerinfileetä

Marinadi

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1/2 rkl kiinalaista soijakastiketta
  • 1/2 tl sambal oelek -chilitahnaa
  • 1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi

Salsa

  • 1 tölkki kidneypapuja
  • 1 tölkki mustapapuja
  • 2 dl kuutioitua siemenetöntä kurkkua
  • 1–2 kuutioitua siemenetöntä tomaattia
  • 1 silputtu punasipuli
  • 1 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl etikkaa

Paloittele broilerinliha ja pane palat muovipussiin. Sekoita öljy, muscovado, soijakastike, sambal oelek ja valkosipuli keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen vartaisiin pujottamista ja grillaamista.

Huuhtele pavut huolellisesti ja sekoita niiden joukkoon kurkku, tomaatit, punasipuli, persilja, siirappi ja etikka. Anna maustua kylmässä 2–3 tuntia.

Reseptin on laatinut

Dansukker