Banaanipannukakut ja karpalohilloke

Banaanipannukakut tarjotaan karpalohillokkeen, jogurtin ja vaalean siirapin kanssa.

6 annosta

45 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Ainekset

Karpalohilloke
200 g karpaloita
1 1/4 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
Pannukakkutaikina
1 dl maissijauhoja (esim. Nutana) tai vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 1/2 dl maitoa
1 muna
2 banaania
Paistamiseen
voita, margariinia tai maissiöljyä
Tarjoiluun
200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Pane karpalot, hillo-marmeladisokeri ja vesi isoon, mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (800–900 W) 4–6 minuuttia. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheilla. Sekoita valmis hilloke hyvin. Tai valmista hilloke kattilassa keittäen. Jäähdytä.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Sekoita kananmuna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista pannukakuiksi.

Tarjoa karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.