Banaanipannukakut ja karpalohilloke

6 annosta 45 minuuttia
Banaanipannukakut tarjotaan karpalohillokkeen, jogurtin ja vaalean siirapin kanssa.
Banaanipannukakut ja karpalohilloke
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

    Karpalohilloke

    • 200 g karpaloita
    • 1 1/4 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
    • 1/2 dl vettä

    Pannukakkutaikina

    • 1 dl maissijauhoja (esim. Nutana) tai vehnäjauhoja
    • 1/2 tl suolaa
    • 1 tl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
    • 2 1/2 dl maitoa
    • 1 muna
    • 2 banaania

    Paistamiseen

    • voita, margariinia tai maissiöljyä

    Tarjoiluun

    • 200 g paksua jogurttia
    • Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

    Pane karpalot, hillo-marmeladisokeri ja vesi isoon, mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (800–900 W) 4–6 minuuttia. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheilla. Sekoita valmis hilloke hyvin. Tai valmista hilloke kattilassa keittäen. Jäähdytä.

    Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Sekoita kananmuna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista pannukakuiksi.

    Tarjoa karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker