Banaanipannukakut ja karpalohilloke

Banaanipannukakut tarjotaan karpalohillokkeen, jogurtin ja vaalean siirapin kanssa.

6 annosta

45 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Ainekset

Karpalohilloke
200 g karpaloita
1 1/4 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
Pannukakkutaikina
1 dl maissijauhoja (esim. Nutana) tai vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 1/2 dl maitoa
1 muna
2 banaania
Paistamiseen
voita, margariinia tai maissiöljyä
Tarjoiluun
200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Pane karpalot, hillo-marmeladisokeri ja vesi isoon, mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (800–900 W) 4–6 minuuttia. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheilla. Sekoita valmis hilloke hyvin. Tai valmista hilloke kattilassa keittäen. Jäähdytä.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Sekoita kananmuna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista pannukakuiksi.

Tarjoa karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.