Appelsiinitee

Tee itse sitruunaista appelsiinisiirappia ja mausta sillä kuppi kuumaa teetä.

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

kupillinen teetä
1 rkl appelsiinisiirappia
Appelsiinisiirappi
1 dl vettä
luomuappelsiinin ja -sitruunan kuori suikaleina
(kuivattu pomeranssinkuori)
4 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Dansukker Taloussokeria
2 dl appelsiinimehua
1 sitruunan mehu

Ohjeet

Valmista siirappi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä, kunnes seos muuttuu siirappiseksi. Kaada seos pieniin pulloihin. Tarjoa kuumissa juomissa tai jäätelön, jälkiruokien ja leivonnaisten kanssa. Siirapilla voi maustaa myös ruokia ja kastikkeita.

Keitä kupillinen teetä ja mausta se siirapilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.