Appelsiinipasha

Appelsiininkuorella maustettu pasha tarjotaan lämpimien tai kylmien siirappihedelmien kera.

4 annosta

10 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

100 g suolatonta voita
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 muna
200 g maitorahkaa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai vispikermaa
1 tl appelsiinin kuoriraastetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl mantelirouhetta tai Wienernougat crushia
1 1/2 rkl korintteja
Lisäksi
2 appelsiinia
2 kiiviä tai banaania
3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Vatkaa joukkoon maitorahka. Lisää vaahdotettu vaniljakastike, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, vaniljasokeri, mantelirouhe ja korintit.

Laita pasha valumaan harsoliinalla vuorattuun pashamuottiin tai muuhun keittiöastiaan, jonka pohjassa on reikä. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kuori ja paloittele appelsiinit ja kiivit. Laita ne kasariin yhdessä siirapin kanssa. Kiehauta. Mausta ripauksella vaniljasokeria.

Kumoa pasha ja tarjoa lisänä lämpimiä tai kylmiä hedelmiä.

Vinkki!
Raikkaan pashan voit valmistaa myös suoraan jälkiruoka-annoksiksi. Laita pasha pieniin annosmuotteihin, joissa ei ole pohjaa. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kumoa ja tarjoile kuten edellä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.