Ainekset
600 g annospaloiksi leikattua lampaan lapaa tai paistia
Mausteliemi
1 purjo
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl öljyä
4 rkl soijakastiketta
4 valkosipulinkynttä
1 dl sherryä tai omenatuoremehua
1 tl anista
Ohjeet
Leikkaa lampaanliha annospaloiksi ja pujota vartaisiin. Silppua purjo. Sekoita mausteliemi, jossa on ruokosokeria, öljyä, murskattua valkosipulia, anista, soijaa sekä sherryä. Lisää joukkoon purjosilppu ja anna lihapalojen maustua liemessä tunnin verran.
Pujota lihapalat vartaisiin ja paahda grillissä tai uunin ylälämmössä rapeiksi. Valele vartaita paahtumisen aikana mausteliemellä. Kiehauta liemi kattilassa ja tarjoa vartaiden lisukkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.