After Eight -mutakakku

30 minuuttia
After Eight -suklaalla kuorrutettu mutakakku on ihana juhlaherkku. Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla.
After Eight -mutakakku
Arvioi: (205kpl)

Ainekset

  • 75 voita tai margariinia
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • ¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ dl maitoa

Pinnalle

  • 8–10 After Eight -suklaapalaa

Sulata rasva kasarissa, jäähdytä hetki. Sekoita joukkoon sokeri ja munat sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 22–24 cm:n irtopohjaiseen vuokaan.

Paista 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.

Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Laita vielä lämpimän kakun päälle After Eight -suklaat. Anna niiden sulaa.

Tarjoa seuraksi halutessasi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker