Kesäisiä reseptejä kotimaisilla marjoilla herkutteluun.
| PDF | 4,1 MBTässä kesäisessä reseptilehtisessä on leivonnaisia ja jälkiruokia, joihin on yhdistetty itse tehtyjä herkullisia hilloja.
| PDF | 15,2 MBUudella Dansukker Minihillosokerilla teet herkullisen marjaisaa hilloa vähemmällä sokerilla.
| PDF | 4,6 MBSitrushedelmät ja pakastemarjat taipuvat hurmaaviksi hilloiksi ja makeiksi marmeladeiksi kotikeittiössä vähällä vaivalla. Erilaisia maku- ja mausteyhdistelmiä on hauska testata vaikka purkillinen kerrallaan.
| PDF | 0,9 MBSäilöntäesite esittelee hauskalla tavalla kaiken olennaisen marjojen ja hedelmien säilönnästä.
| PDF | 1,2 MBTämä esite tarjoaa mainiot makuyhdistelmät kesähilloihin sekä mehevän marjaisia jälkiruoka- ja leivonnaisohjeita. Helppoa ja herkullista!
| PDF | 2,3 MBDansukker Muscovadosiirappi on aromikas uutuus, jolla saat mehevää makua marinadeihin ja grillikastikkeisiin, muihin ruokiin ja jälkiruokiin sekä leivonnaisiin. Tutustu tummaan ja täyteläiseen siirappiin, joka sopii loistavasti myös jäätelön ja tuoreiden marjojen kastikkeeksi.
| PDF | 1,3 MBDansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.
| PDF | 2,8 MBKotimainen omena on herkullinen ja monimuotoinen raaka-aine. Tässä reseptilehtisessä on maistuvien omenaleivonnaisten ja omenahillojen ohjeita.
| PDF | 0,6 MBJoulun makeimmat muistot syntyvät pienissä hetkissä ystävien, läheisten ja tuttujen seurassa. Herkkujen reseptejä näihin jouluhetkiin saat tästä reseptivihkosta.
| PDF | 2,5 MBEsitteen ohjeilla ja monipuolisilla Dansukker-sokereilla ja -siirapeilla valmistat tämän joulun hittileivonnaiset.
| PDF | 17,7 MBTästä esitteestä saat uusia ideoita joulun leivonnaisiin, jälkiruokiin ja herkkunaposteltaviin.
| PDF | 2,7 MBDansukker Glukoosisiirapin avulla valmistat kätevästi suussa sulavaa toffeeta, fudgea, nekkuja ja muita joulun herkkumakeisia.
| PDF | 1,3 MBHerkullisia leivonnaisia mm. raparperista, mansikoista ja vadelmista kevään juhliin ja muihin herkkuhetkiin.
| PDF | 1,0 MBDansukkerin erilaisilla sokereilla loihdit juhlaleivonnaisiin kuohkeutta, uusia hienoja makuja ja näyttäviä koristeluja. Kokeile ja ihastu!
| PDF | 1,1 MBPerinteisen vappusiman lisäksi simaa voi tehdä vaikkapa marjoista, passiohedelmästä tai limetistä. Simanteosta ylijäävä fariinisokeri kannattaa käyttää vappuleipomuksiin.
| PDF | 0,7 MBParhaat itsetehdyt simat ovat kauniin värisiä ja eri tavoin maustettuja. Esitteessä on myös perinteisen siman ja fariinimunkkien ohje.
| PDF | 16,3 MBHerkullinen, lempeästi voitoffeelta maistuva Vaalea Luomusiirappi hurmaa lettujen kaverina ja jälkiruokakastikkeena. Kokeile myös rohkeasti ruoanlaitossa, ota avuksi leivonnassa tai lisää mukavasti makua tuttuihin kuumiin juomiin.
| PDF | 6,5 MBTutustu kasvipohjaisiin Dansukker hyytelösokereihin: Hyytelösokeri raikkaisiin jälkiruokahyytelöihin ja kakkukiilteisiin sekä Hyytelösokeri Multi erityisesti maitoa tai kermaa sisältäviin jälkiruokiin.
| PDF | 1,5 MBDansukker tummat sokerit ja siirapit ovat aromikkaita sokerituotteita, joissa on luonnollisen makeuden lisäksi mukana ruokosokerin herkullinen maku ja aromi sekä väri.
| PDF | 1,0 MBTerveys on kiinnostava aihe. Lähes päivittäin saamme terveyteen liittyviä uutisia uusista tutkimuksista, luemme asiantuntijoiden haastatteluja tai ihmisten omakohtaisia kertomuksia terveyttä edistävistä elämäntapamuutoksista. Keskustelu terveydestä on moninaista eikä läheskään kaikkianäkemyksiä voida perustella tieteellisen näytön tuella.
Tällä esitteellä haluamme kertoa tosiasioita sokerista ja sen vaikutuksesta terveyteen vastaamalla yleisimpiin kysymyksiin sokerin ja terveyden välisestä yhteydestä. Toivomme esitteemme antavan uusia näkökulmia sokerikeskusteluun ja sokeriin monipuolisen ruokavalion osana.
| PDF | 1,6 MBHelppolukuisessa oppaassa kerrotaan ruokailutavoistamme, ruoan merkityksestä suhteessa energiatasapainoon, kylläisyydentunteesta, ruoan saatavuudesta ja ympäristön vaikutuksesta ruokakäyttäytymiseen kuin myös ruoasta sosiaalisesta ja psykologisesta näkökulmasta katsottuna.
| PDF | 1,5 MBLähetä tilaus