Sitrushedelmien aika

Kuinka ihanalta maistuukaan kotitekoinen marmeladi aamiaispaahtoleivän päällä tai vaikkapa kakun täytteenä! Tee kauden sitrushedelmistä herkullista marmeladia tai hilloa. Hillosokerin ja Hillo-marmeladisokerin avulla se on helppoa ja nopeaa. Monikäyttöiset sitrukset antavat myös pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin ja juomiin.

Sitrus-marenkileivokset

Sitrus-marenkileivokset

Appelsiinimarmeladi

Appelsiinimarmeladi

Porkkana-appelsiinimarmeladi

Porkkana-appelsiinimarmeladi

Veriappelsiini-vuohenjuustosalaatti

Veriappelsiini-vuohenjuustosalaatti

Helppo ja nopea Lemon curd

Helppo ja nopea Lemon curd

Appelsiini-vaniljahillo

Appelsiini-vaniljahillo

Greippihillo

Greippihillo

Appelsiinikeitto

Appelsiinikeitto

Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Sitrussydämet

Sitrussydämet

Raikkaan kirpeä limettipiiras

Raikkaan kirpeä limettipiiras

Sitruunasorbetti

Sitruunasorbetti

Appelsiini-vaniljakahvi

Appelsiini-vaniljakahvi


Muita marmeladireseptejä löydät täältä »