Kylmiä jälkiruokakeittoja

Hedelmäiset ja marjaisat keitot virkistävät ja maistuvat hyvältä kesähelteellä. Kylmiä keittoja on helppo valmistaa, ja niitä voi tarjoilla sekä jälkiruoaksi että välipalaksi. Termospullossa keiton voi ottaa evääksi myös piknikille. Virkistävää uimisen jälkeen tai grilliaterian päätteeksi.

Jäljempänä löydät seuraavat reseptit: Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera, Eksoottinen hedelmäkeitto, Virkistävä vadelmakeitto, Melonigazpacho, Raparperi-mansikkakeitto sekä Jäähdytetty raparperikeitto.

Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera

Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera

Raparperi-mansikkakeitto

Raparperi-mansikkakeitto

Jäähdytetty raparperikeitto

Jäähdytetty raparperikeitto