Herkkuja raparperista

Raparperit kasvavat kovaa vauhtia, ja on aika kerätä talteen ensimmäiset mehevät varret. Raparperi on alun perin kotoisin Kiinasta. Aikoinaan sillä arveltiin olevan elimistöä vahvistavia vaikutuksia. Raparperista voi leipoa ja loihtia monenlaista hyvää. Tuttu raparperipiirakka monine muunnoksineen on kevään klassikko, mutta raparperista valmistat myös herkullisia jälkiruokia, hilloja ja juomia.

Raparperi-mansikkakakku

Raparperi-mansikkakakku

Raparperi-kaurapaistos

Raparperi-kaurapaistos

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Raparperi-mascarponejäätelö

Raparperi-mascarponejäätelö

Raparperikiisseli

Raparperikiisseli

Raikas raparperijuoma

Raikas raparperijuoma

Helppo raparperijälkiruoka

Helppo raparperijälkiruoka

Raparperi-/marjamuffinit

Raparperi-/marjamuffinit

Mansikkainen raparperi-kookospiiras

Mansikkainen raparperi-kookospiiras

Raparperikakku

Raparperikakku

Maaritin raparperi-hedelmäsose

Maaritin raparperi-hedelmäsose

Raparperisima

Raparperisima

Chilillä ja kookoksella maustettu raparperichutney

Chilillä ja kookoksella maustettu raparperichutney

Raparperi-rosmariinihillo

Raparperi-rosmariinihillo

Raparperiketsuppi

Raparperiketsuppi