Askartelua ja leikkejä

 

Olipa kerran – kauan, kauan sitten – syntymäpäiväkutsut, joilla oli paljon lapsia. Yhtäkkiä kaikki lapset muuttuivat ritareiksi ja prinsessoiksi ja kutsuista tuli oikeat satukutsut! Lapset söivät lumottuja kivenlohkareita ja prinsessakakkua ja joivat taikapirtelöä, joka antoi heille yliluonnollisia voimia...

Täältä löydät vinkkejä, joiden avulla voit loihtia satumaisia kakkuja, makeisia ja leivoksia pikku syntymäpäiväsankarin juhliin.

Reseptejä »     Askartelua ja leikkejä »


Kruunu postitse

Kutsukortit pitää lähettää ajoissa. On mukavaa, jos korteista käy ilmi kutsujen teema. Leikkaa kauniita kruunuja hienosta paperista ja koristele kimalteella ja helmillä.
Lataa malli tästä


Askarteleville satuvieraille

Kimaltelevia, sädehtiviä jalokiviä ja kultahelmiä... Aarrearkun aarteista voi tehdä rannerenkaan ja kaulanauhan. Niillä voi myös koristella taikamiekan.


Kultakruunut

Oikeilla prinsessoilla ja prinsseillä on tietenkin kruunu. Kutsut voi aloittaa vaikkapa niin, että kaikki saavat tehdä oman kruunun.
Lataa malli tästä


Bingo!

Bingoa kuninkaan salongissa, palkintona puoli valtakuntaa!
Lataa bingo tästä


Satumaisen hyvää

Kuninkaalliset makeistötteröt ovat tietenkin arvokkaita ja aitoa hopeaa... Tötteröt tekee nopeasti, ja ne ovat taatusti suosittuja.
Lataa malli tästä