Askartelua ja leikkejä

 

Kukkokiekuu! Tervetuloa maatilakutsuille lehmien, kissojen ja kanien seuraan! Täältä löydät kaiken tarvittavan leivonnaisia, leikkejä ja kattausta varten. Oikean maalaistunnelman luominen onnistuu, vaikka asuisitte keskellä kaupunkia.

Reseptejä »     Askartelua ja leikkejä »


Mennään maalle

Mistä tietää, että on maatilakutsujen aika? No tietenkin siitä, että postiluukusta kolahtaa hieno eläinaiheinen kutsukortti!
Lataa malli tästä


Lehmälle laikku!

Yhdelle lapsista pannaan side silmille. Häntä pyöritetään muutama kierros, minkä jälkeen hänet talutetaan lehmän luo. Tehtävänä on kiinnittää lehmälle laikku oikeaan paikkaan niin, ettei se päädy lehmän turpaan, häntään tai jalkoihin.
Lataa malli tästä


Missä on minun lasini?

Oma lasi löytyy helposti, kun pilliin on kiinnitetty eläinaiheinen merkki. Lisää mehua, kiitos!
Lataa malli tästä


Maatilamakeiset

Kaupan irtomakeishyllystä löytyy monia hauskoja makeisia, jotka sopivat mainiosti maatilakutsuille: työkaluja, paistettuja kananmunia ja tietenkin eläinhahmoja. Kaiken kruunaavat makeispussit, joihin lapset saavat kiinnittää oman eläinaiheisen etiketin.
Lataa malli tästä


Kananmunajahti

Kanat ovat tainneet tulla hulluksi ja munineet munia kaikkialle! Lasten on nyt lähdettävä munajahtiin, jossa eniten munia löytänyt voittaa. Tai: Täytä kori kananmunilla ja pyydä lapsia arvaamaan, kuinka monta munaa korissa on. Lähimmäksi arvannut voittaa.


Arvaa mikä eläin

Kuinka montaa eläintä osaat matkia? Tässä arvausleikissä sinä saat esittää maatilan eläimiä.