Lastenkutsut


Hauskat lastenkutsut syntyvät, kun käytät hieman aikaa ja mielikuvitusta niiden suunnitteluun. Täältä löydät kuusi erilaista kutsuteemaa sekä niihin liittyviä herkullisia reseptejä, hienoja kutsukorttimalleja, kivoja leikkejä ja paljon muuta.

Maatilakutsut

Kukkokiekuu! Tervetuloa maatilakutsuille lehmien, kissojen ja kanien seuraan! Täältä löydät kaiken tarvittavan leivonnaisia, leikkejä ja kattausta varten. Oikean maalaistunnelman luominen onnistuu, vaikka asuisitte keskellä kaupunkia.

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »

Keilailukutsut

Keilailu on todella hauskaa! Oikeat keilapallot ja keilat eivät tietenkään kuulu olohuoneen lattialle, mutta ratkaisu ongelmaan löytyy helposti vinkkiemme avulla. Keilailuteema on mukana aivan kaikessa kutsukorteista makeisiin. Juhlat voivat alkaa!

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »

Satukutsut

Olipa kerran – kauan, kauan sitten – syntymäpäiväkutsut, joilla oli paljon lapsia. Yhtäkkiä kaikki lapset muuttuivat ritareiksi ja prinsessoiksi ja kutsuista tuli oikeat satukutsut! Lapset söivät lumottuja kivenlohkareita ja prinsessakakkua ja joivat taikapirtelöä, joka antoi heille yliluonnollisia voimia...

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »

Viidakkokutsut

Miltä kuulostaisi oikea viidakkoseikkailu? Ei pelottavia tiikereitä, vaan vain suloisia apinoita ja käärmeitä.

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »

Rokkikutsut

Askartelua, leikkejä ja rokkia? Ehdottomasti! Näillä kutsuilla tunnelma on katossa ja innokkaat fanit heiluvat kuumimpien hittien tahdissa. Diskopallo pyörii ja lava odottaa – jokainen saa olla tähti!

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »

Merirosvokutsut

Nyt musta lippu liehumaan, hulabaloo balai! Miltä kuulostaisivat hurjat merirosvokutsut?

Jos suostut siihen, että kotisi valloittaa rosvojoukko, niin täältä saapuu laiva lastattuna pikku merirosvoille sopivilla leikeillä, resepteillä ja vinkeillä.

Reseptejä » 
Askartelua ja leikkejä »