Dansukker-sokerit säilöntään

Herkullisia hilloja, mehuja ja säilykkeitä on helppo valmistaa Dansukker sokereilla.


Hillosokeri

Hillosokeri

Hillosokeri on kehitetty helpottamaan kotihillon valmistusta. Sen avulla on helppoa ja nopeaa valmistaa sopivan sakeaa ja hyvin säilyvää hilloa. Hillosokeri on riittoisaa, koska sitä tarvitaan hillottaessa vähemmän kuin tavallista sokeria.

Hillosokeri sisältää kidesokerin lisäksi marjojen ja hedelmien omaa hyytelöivää ainetta, pektiiniä. Sen ansiosta hilloista tulee sopivan sakeita. Säilyvyyden varmistamiseksi hillosokeriin on lisätty lisäksi kaliumsorbaattia, jota on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa.

Pakkauskoko 1 kg.

1 dl = 85 g


Luomuhillosokeri

Luomuhillosokeri

Luomuhillosokerilla keität muutamassa minuutissa herkullista säilöntäaineetonta kotihilloa. Kätevä 500 g:n pakkaus riittää kilolle marjoja, ja siitä saa noin litran hilloa, joka on rakenteeltaan kiinteämpää kuin perinteisellä hillosokerilla tehty hillo.

Luomuhillosokeri on valmistettu luomusokerista. Sen hyytelöimisaine on täysin kasviperäistä, hedelmistä saatavaa pektiiniä, jonka ansiosta hilloon saadaan sopiva rakenne jo muutaman minuutin keittämisellä. Luomuhillosokeri ei sisällä lainkaan säilöntäainetta.

1 dl = 85 g


Hillo-marmeladisokeri

Hillo-marmeladisokeri

Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.

Hillo-marmeladisokeri on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.

Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä. Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa.

1 dl = n. 85 g


Minihillosokeri

Minihillosokeri

Minihillosokerilla teet helposti herkullisen marjaisaa ja raikasta kotihilloa, joka sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä. Minihillosokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (250 g) on sopiva määrä kilolle tuoreita tai pakastemarjoja. Hillon keittoaika on vain viisi minuuttia (mansikat, vadelmat).

Minihillosokerissa käytetty sokeri on peräisin 100 % kotimaisista sokerijuurikkaista. Sen hyytelöimisaine on täysin kasviperäistä, hedelmistä saatavaa pektiiniä. Säilyvyyttä parantaa kaliumsorbaatti, jota on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Se on tarpeen hilloissa, joissa säilyvyyttä parantavan sokerin määrää on alennettu. Valmis hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 6 kuukautta.

1 dl = n. 85 g

Minihillosokeri on tarkoitettu marjahillojen valmistukseen. Minihillosokeri sopii myös hapokkaista omenoista valmistettavaan omenahilloon/-soseeseen, noudata perusohjettamme hyvän säilyvyyden varmistamiseksi (ks. resepti Omenasose vähemmällä sokerilla). Muiden kasvisten kuin marjojen ja omenoiden hilloamiseen suosittelemme Dansukker Hillosokeria tai Dansukker Hillo-marmeladisokeria.


Taloussokeri

Taloussokeri

Taloussokeri sopii yleiskäyttöön säilönnässä, leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa. Sokeri säilyttää kesän marjojen, hedelmien ja kasvisten maun, värin sekä aromin. Se parantaa myös C-vitamiinin säilyvyyttä.

1 dl = 88 g


Siro erikoishieno kidesokeri

Siro erikoishieno kidesokeri

Siro erikoishieno sokeri on korkealaatuinen, pienikiteinen sokeri. Se sopii erityisesti vaahdotettaviin taikinoihin ja nimensä mukaisesti kaikenlaiseen sirotteluun. Riittoisa ja hyvin suussa sulava Siro sopii Taloussokerin tapaan kaikkeen säilöntään. Se sopii erityisesti pakastettavien marjojen päälle ripoteltavaksi.

1 dl = n. 90 g


Ruokokidesokeri

Ruokokidesokeri

Ruokokidesokeri on fariinisokeria miedompi, kuiva, tumma kidesokeri, joka sisältää pieniä määriä sokeriruo’on kivennäis-, hiven- ja aromiaineita. Ruokokidesokeri sopii ruoanlaittoon, jälkiruokiin ja leivontaan. Säilykkeisiin ruokokidesokerilla saadaan voimakkaampi väri ja vahvempi maku. Reilun kaupan tuote.

1 dl = n. 90 g