Kaikki tuotteet
Glukoosisiirappi
Hedelmäsokeri
Hillo-marmeladisokeri
Hillosokeri
Hyytelösokeri
Hyytelösokeri Multi
Iso kandisokeri
Kanelisokeri
Leipäsiirappi
Luomufariinisokeri
Luomuhillosokeri
Luomuruokosokeri
Luomusokeri
Luomutomusokeri
Mini palasokeri
Minihillosokeri
Pikku-Sirkku palasokeri
Pulmu palasokeri
Rapea Raesokeri
Ruokokidesokeri
Ruokopalasokeri
Sirkku palasokeri
Siro erikoishieno sokeri
Suomalainen Taloussokeri
Tomusokeri
Tumma Muscovado ruokosokeri
Tumma Siirappi (1 kg:n tölkki)
Tumma Siirappi (750 g:n muovipullo)
Vaalea Luomusiirappi
Vaalea siirappi
Vaniljasokeri
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.