Kanelisokeri

Kanelisokeri on helposti siroteltava pölyämätön sokerin ja kanelin seos. Se sopii leivonnaisten maustamiseen ja viilin tai puuron päälle. Erityisesti Kanelisokeri helpottaa korvapuustien leivontaa. Dansukker Kanelisokeri on pakattu 330 g:n pahvikoteloon.


Ainekset: sokeri, kaneli (9 %), kasvirasva (palmu*). *Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1694 kJ/399 kcal
Rasvaa 1,7 g
- josta tyydyttynyttä 0,9 g
Hiilihydraattia 95 g
- josta sokereita 90 g
Proteiinia 0,4 g
Suolaa 0 g


Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU. 

Hae reseptejä »

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.