Ainekset
Pohja
100 g Daim-rakeita
100 g rouhittuja hasselpähkinöitä
1 dl murskattuja maissihiutaleita
1 rkl seesaminsiemeniä
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
75 g voita tai margariinia
Täyte 1
2 1/2 dl makeuttamatonta kirsikkamehua
5 dl kuohukermaa
2 1/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Täyte 2
1 dl makeuttamatonta kirsikkamehua
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
1 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
(punaisia hyytelösydämiä)
Ohjeet
Sulata rasva ja sekoita siihen muut pohjan ainekset. Painele taikina sydämenmuotoiseen irtopohjavuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Sekoita täyte 1:n ainekset kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin kaadat sen vuokaan. Pane täyte jääkaappiin hyytymään.
Sekoita mehu, vesi ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Anna seoksen jäähtyä ennen kuin kaadat sen vuokaan hyytymään.
Irrota vuoan reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Vatkaa kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Kaada vaahto pursotinpussiin ja koristele kakku. Koristele halutessasi hyytelösydämillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.