Vohvelit

Aina on vohvelipäivä! Tässä vohvelitaikinassa on kermaviiliä ja kivennäisvettä. Tarjoa vohvelit hillon ja kermavaahdon kera.

10 kpl

40 minuuttia

Arviot (152 kpl)

Ainekset

4 munaa
2 dl kermaviiliä
2 dl kylmää kivennäisvettä
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja

Paistamiseen

voisulaa
Pinnalle

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita munat, kermaviili, kivennäisvesi ja voisula kulhossa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kosteiden aineiden joukkoon siivilän läpi seuloen. Vatkaa taikina ja anna sen turvota viitisen minuuttia. Kuumenna vohvelirauta, sipaise pintaan voisulaa ja annostele levylle kauhallinen taikinaa ja paista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.