Vaniljainen pannacotta

Helppo ja herkullinen vaniljapannacotta tarjotaan tuoreiden mansikoiden tai muiden marjojen kera.

3–5 annosta

5 minuuttia + hyytyminen

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
mansikoita tai muita marjoja tai hedelmiä

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua puoli minuuttia. Sekoita koko ajan, jotta kerma ei pala pohjaan. Jaa neste esimerkiksi juomalaseihin (tai suurissa juhlissa kertakäyttöisiin snapsilaseihin) ja nosta jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi tai yön yli.

Koristele annokset mansikoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.