Valkosuklaapraliinit

Valkosuklaalla kuorrutetut ja appelsiinilta maistuvat konvehdit

noin 15 kpl

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

150 g valkosuklaata
3/4 dl kuohukermaa
4–5 rkl Dansukker Tomusokeria
2 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä
100 g valkosuklaata
luomuappelsiinin raastettu kuori

Ohjeet

Paloittele valkosuklaa kulhoon. Kiehauta kerma ja kaada suklaan päälle. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Sekoita joukkoon tomusokeri ja likööri. Pane seos jääkaappiin, kunnes se on jähmettynyt niin, että voit pyöritellä siitä pieniä palloja. Pane ne pakastimeen 15 minuutiksi.

Sulata kuorrutuksen valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta makeiset suklaaseen ja pane leivinpaperin päälle. Koristele appelsiininkuoriraasteella. Säilytä kylmässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.