Valkosuklaa-karpalofudge

16–20 kpl 30 minuuttia
Pieni pala tätä herkkua riittää tyydyttämään makeannälän.
Valkosuklaa-karpalofudge
Arvioi: (7 kpl)

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl Dansukker Taloussokeria
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 200 g valkosuklaata
  • 1 dl kuivattuja karpaloita

1. Nosta kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä seosta, kunnes sokerimittarilla mitattuna seos näyttää 115-asteiselta.

2. Rouhi valkosuklaa kulhoon ja sekoita joukkoon kahteen osaan saksitut, kuivatut karpalot. Valuta päälle kerma-sokeriseos. Sekoita tasaiseksi.

3. Vuoraa leivinpaperilla noin 16 x 16 cm kokoinen pieni uunivuoka. Valuta seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli.

4. Paloittele fudge annospaloiksi terävällä veitsellä.

Reseptin on laatinut

Dansukker