Vadelmatorttu

Vadelmatortun täytteessä on käytetty Hillosokeria. Kokeile leipoa helppo torttu myös punaherukoista.

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 munaa
1,5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
3-4 dl vadelmia tai herukoita
0,5 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen sulatetun margariinin kanssa muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina vuokaan. Sekoita marjat ja hillosokeri keskenään ja ripottele taikinan pinnalle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla ennen tarjoilua. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.