Ainekset
300 g kotimaisia pakastevadelmia
2 syöntikypsää avokadoa
½ limetin mehu
(1/2 dl vettä)
2 munanvalkuaista
½ dl Dansukker SteviaSokeria
Ohjeet
Laita kohmeiset pakastevadelmat tehosekoittimeen ja koverra joukkoon avokadot. Purista joukkoon limetin mehu. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon SteviaSokeri. Kääntele vaahto vadelma-avokadoseokseen ja tarkista maku.
Laita seos pakastimeen vähintään viideksi tunniksi (mielellään yön yli) ja vatkaa puolen tunnin välein muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua ja lusikoi sorbetti tarjoilukulhoon.
Vinkki!
Kokeile myös muita marjoja ja hedelmiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.