Tuore aprikoosi-pinjapatukka

Aprikoosi, taateli ja pinjansiemenet maustavat tämän hedelmäisen välipalapatukan.

15 kpl

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g luomuaprikooseja
100 g kivettömiä taateleita
100 g rusinoita
100 g pinjansiemeniä
70 g saksanpähkinöitä
40 g (1 dl) soijajauhoa
90 g (1 dl) Dansukker Ruokokidesokeria
70 g (½ dl) Dansukker Tummaa siirappia
125 g (2 ½ dl) tattari- tai spelttihiutaleita

Ohjeet

Mittaa hedelmät, rusinat, pinjansiemenet ja pähkinät leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä muutamia kierroksia.

Lisää soijajauho, sokeri ja siirappi ja pyöräytä aineet sekaisin.

Levitä hiutaleet työlaudalle ja kaada hedelmä-pähkinäseos hiutaleiden päälle. Vaivaa kunnes lähes kaikki hiutaleet ovat tasaisesti hedelmä-pähkinäseoksen joukossa.

Pyöräytä seoksesta loppujen hiutaleiden päällä tanko, paloittele ja muotoile palat pyöreiksi.

Leikkaa leivinpaperista palat patukoiden väliin ja siirrä ne rasiaan. Peitä kannella tai kelmulla ja siirrä jääkaappiin.

Säilyy 2 viikkoa jääkaapissa.

Yksi aprikoosi-pinjapatukka sisältää

Energiaa 874 kJ / 209 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 10 g
Proteiinia 6 g
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.