Tonnikalatahna

Tonnikala-oliivitahna sisältää myös anjovista ja yrttejä. Tarjoile paahdetun leivän kanssa tai ruisnappien täytteenä.

4 hengelle

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g tonnikalaa vedessä
50 g anjovisfileitä tai sardelleja
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
3/4 dl oliiviöljyä
2 rkl silputtua tuoretta basilikaa
2 rkl silputtua persiljaa

1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 tl mustapippuria
tuorepuristettua sitruunamehua

Ohjeet

Sekoita tonnikala, anjovikset ja oliivit tehosekoittimessa. Lisää öljyä, kunnes ainekset saostuvat tahnaksi. Kaada tahna kulhoon ja sekoita joukkoon persilja ja basilika. Mausta ruokosokerilla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Tarjoile paahdetun leivän kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.