Tomaattisilakat

Valmista herkullisia tomaattisilakoita, jotka voidaan nauttia kylminä tai kuumina.

4 annosta

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1 dl raastettua piparjuurta
3 dl hienoksi suikaloitua purjoa
7 dl tomaattimehua
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun

1 dl silputtua persiljaa

Ohjeet

Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.

Mausta silakkafileiden lihapuoli suolalla ja pippurilla ja lisää piparjuuri. Taita fileet puoliksi ja pane ne paistokasariin tai paistinpannulle. Ripottele päälle purjosipuli.

Sekoita keskenään tomaattimehu ja -pyree sekä siirappi ja kaada silakoiden päälle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele päälle persilja. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten tai salaatin kera. Tomaattisilakat voidaan tarjota myös kylminä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.