Spelttipuuro

Spelttihiutaleista ja maidosta keitetty puuro tarjotaan mehukeiton kera.

4 annosta

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Ainekset

5 dl täysmaitoa
1 dl vettä
2 dl spelttihiutaleita
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Taloussokeria
(1 rkl voita)

Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Mittaa maito kattilaan ja huuhdo mittakannu vedellä ja lisää vesi kattilaan. Kuumenna maito kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoittaen. Lisää mausteet (ja nokare rasvaa). Puurosta tulee sitä maukkaampi mitä kauemmin maltat antaa sen hautua.

Vinkki!
Puuron voi hauduttaa myös uunissa. Sekoita ainekset voideltuun uunivuokaan ja hauduta 150-asteisessa uunissa noin tunti.

Tarjoa marjakeiton kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.