Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi

Vadelma ja mustikka ovat perinteinen makupari marmeladissa, jota sitruuna raikastaa.

n. 4 dl valmista marmeladia

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

200 g mustikoita (pakaste)
200 g vadelmia (pakaste)
½ luomusitruunan mehu
2 tl raastettua luomusitruunan kuorta
135 g (1,5 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan hieman sulaneet mustikat, vadelmat, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.