Siirappipäärynät

Päärynät keitetään pehmeiksi siirapin ja mausteiden kanssa ja tarjollaan jäätelön kera.

4 annosta

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 kypsää päärynää

Mausteliemi
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 dl vettä
1 kanelitanko
1 tähtianis

Tarjoiluun
1/2–3/4 dl pähkinä- tai mantelirouhetta 
jäätelöä

Ohjeet

Kuori päärynät mutta jätä kannat paikoilleen. Keitä liemen ainekset kattilassa, johon päärynät juuri ja juuri mahtuvat. Pane päärynät mausteliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pehmeiksi. Nosta päärynät tarjoilulautasille. Keitä maustelientä kokoon, kunnes sitä on jäljellä noin 2 dl. Kaada liemi päärynöille ja ripottele päälle pähkinärouhe. Tarjoa jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.