Ruusunmarjakiisseli

Pakastetusta ruusunmarjasoseesta tehdystä kiisselistä saat juhlavan kermavaahdolla ja paahdetuilla mantelilastuilla.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (83 kpl)

Ainekset

200 g ruusunmarjasosetta (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
5 dl vettä
1 ½ rkl perunajauhoja + 3 rkl vettä

Ohjeet

Laita sulanut ruusunmarjasose ja vesi kasariin. Kuumenna, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot ja vesitilkka keskenään ja valuta se ohuena nauhana höyryävään liemeen. Sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä.

Vinkki!
Saat ruusunmarjakiisselistä juhlavan jälkiruoan, kun tarjoat seurana kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.