Ainekset
5 dl raparperia
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/4–1/2 tl kanelia
1/2 dl vettä
2 1/2 dl vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Leikkaa raparperi ohuiksi viipaleiksi ja lisää kattilaan yhdessä siirapin kanssa. Lisää kaneli ja vesi. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit pehmenevät. Jäähdytä seos.
Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri sekä jäähtynyt raparperiseos. Tarkista maku ja makeuta tarvittaessa lisää.
Laita seos pakastimeen ja suojaa kelmulla. Jäätelö on valmis seuraavana päivänä. Pyöritä jäätelöstä palloja ja tarjoa seuraksi vaaleaa siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.