Raparperi-kaurapaistos

4 annosta 30 minuuttia
Raparperi-kaurapaistos on ihana kevätherkku. Voit toki valmistaa paistoksen myös pakastetusta raparperista. Joukkoon voit halutessasi lisätä vaikka mansikoita.
Raparperi-kaurapaistos
Arvioi: (1 kpl)

Ainekset

  • 7 dl viipaloituja raparperinvarsia
  • 1 dl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 100 g voita tai margariinia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia

Viipaloi raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi ja laita kasariin tai kattilaan yhdessä siirapin kanssa. Kääntele hetki. Siirrä ne sitten reunalliseen uunivuokaan.

Laita kaurahiutaleet kulhoon ja sekoita joukkoon rasva murumaiseksi seokseksi. Mausta seos vaniljasokerilla ja kanelilla. Ripottele seos raparperiseoksen päälle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Reseptin on laatinut

Dansukker