Räiskälekakku

Paista pino räiskäleitä ja kokoa niistä herkkukakku levittämällä hilloa, marjoja ja kermavaahtoa väliin.

4-6 annosta

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Ainekset

Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1/2 tl suolaa
6 dl maitoa
3 kananmunaa
voita tai margariinia paistamiseen

Täyte ja koristelu
n. 500 g marjoja oman maun mukaan
hilloa
n. 3 dl kuohukermaa
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää munat ja loput maidosta ja vatkaa hyvin.

Kuumenna paistinpannu. Lisää nokare voita tai margariinia. Paista taikinasta räiskäleitä.

Erottele marjoista kauneimmat koristelua varten. Kokoa kakku pinoamalla räiskäleet ja levittämällä hilloa, marjoja ja kermavaahtoa niiden väliin. Koristele marjoilla ja sirottele pinnalle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.