Pulleat pannukakut

12–14 kpl
Pulleat pannukakut
Arvioi: (1 kpl)

Ainekset

4 dl puolikarkeita vehnä- tai spelttijauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 tl soodaa
¾ tl suolaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 kananmunaa
1 ½–2 dl maitoa
Paistamiseen
margariinia
Tarjoiluun
Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Vaaleaa siirappia
Dansukker Siro-sokerilla maustettua kermavaahtoa
hilloa maun mukaan


Mittaa kuivat aineet sekoituskulhoon. Lisää kermaviili, munat ja maito. Sekoita ja anna taikinan turvota 15 minuuttia. Paista taikinasta pulleita, pieniä pannukakkuja. Nauti siirapin, hillon ja kermavaahdon kera välittömästi.

Vinkki!
Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset taikinan sekoitusvaiheessa ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset juuri ennen taikinan paistamista.

Reseptin on laatinut

Dansukker