Possun noisetit ja kantarellimuhennos

Pienet possupihvit ja sienimuhennos on herkullista liharuokaa, joka valmistuu nopeasti.

4 annosta

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

nokare voita paistamiseen
n. 700 g porsaan sisäfileetä
suolaa
mustapippuria myllystä

Kantarellimuhennos

2 rkl voita
1 sipuli silputtuna
2 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
6 dl kantarelleja
n. 3 rkl vehnäjauhoja
5 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
suolaa maun mukaan

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Poista kalvo ja leikkaa liha noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paina nyrkillä siivuja hieman ohuemmiksi. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin. Mausta kypsä liha suolalla ja mustapippurilla.

Valmista kantarellimuhennos samaan aikaan toisella pannulla. Kuumenna voi ja kuullota sipulisilppu pannulla yhdessä sokerin kanssa. Lisää paloitellut kantarellit ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja kääntele hetki pannulla. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta valmis muhennos suolalla.

Tarjoa noisetit kantarellimuhennoksen kanssa. Tarjoa seuraksi esimerkiksi höyrytettyjä vihreitä papuja tai muita vihanneksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.