Parsaa ja parmankinkkua

Vihreä tai valkoinen parsa ja parmankinkku on klassinen alkuruokayhdistelmä.

4 annosta

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

600 g vihreää tai valkoista parsaa
200–300 g parmankinkkua
4 salaattisipulia ohuina viipaleina

 

Rasvaton salaatinkastike maustettuna tomaattisoseella ja sambal oelekilla

Ohjeet

1. Kuori parsat ja poista tyven puumainen osa.

2. Keitä parsat pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä (2 tl suolaa/litra vettä) noin 2–5 minuuttia. Huuhtele kylmässä vedessä.

3. Leikkaa parmankinkku niin moneen viipaleeseen kuin on parsoja. Kääri viipaleet parsojen ympärille.

4. Asettele parsat tarjoilulautasille. Ripottele päälle salaattisipuliviipaleet. Pirskota päälle salaatinkastike ja tarjoile heti.

Yksi annos (sisältää kastikkeen) sisältää:
Energiaa, kJ 550
Energiaa, kcal 130
Proteiinia, g 18
Rasvaa, g 4
Hiilihydraattia, g 5
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit, g 1
 

Ravintosisältö laskettu reseptistä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.