Paahdetut muscovadomantelit

15 minuuttia
Pikkunaposteltava, joihin tulee himo. Muscovado antaa manteleille herkullisen lakritsisen vivahteen.
Paahdetut muscovadomantelit
Arvioi: (66 kpl)

Ainekset

  • 200 g kuorimattomia manteleita
  • 1 dl Dansukker Tomusokeria
  • 1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 rkl (15 ml) vettä
  • sormisuolaa

1. Pane mantelit, sokerit ja vesi kattilaan. Kuumenna täydellä teholla ja sekoita huolellisesti. Kun seos alkaa kuplia alenna lämpö ja lisää ripaus sormisuolaa. Sekoita huolellisesti kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Säätele lämpöä niin että sokeri ei pala pohjaan.

2. Kaada mantelit leivinpaperille. Ripottele pinnalle vielä sormisuolaa. Anna jäähtyä ja murra mantelit irti toisistaan.

Katso video!

Reseptin on laatinut

Dansukker