Paahdetut herkkumantelit

15 minuuttia
Naposteltavaa pikkujouluun tai lahjaksi!
Paahdetut herkkumantelit
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 250 g manteleita (kuorimattomia)
  • 250 g (2 ¾ dl) Dansukker Taloussokeria
  • ¾ dl vettä

Mausta halutessasi jouluisilla mausteilla:

  • 1 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
  • ½ rkl kanelia
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • ½ tl jauhettua inkivääriä

1. Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna korkealla lämmöllä kunnes vesi kiehuu, ja seos alkaa poreilla. Sekoita usein haarukalla.
2. Alenna lämpöä ja anna poreilla kevyesti kunnes vesi on haihtunut, ja sokeri alkaa kiteytyä.
3. Sekoita koko ajan, kun sokeri alkaa uudelleen sulaa.
4. Kun sokeri on tarttunut manteleihin, kumoa ne leivinpaperille ja erottele ne toisistaan haarukalla. Anna jäähtyä.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker