Paahdetut herkkumantelit

Naposteltavaa pikkujouluun tai lahjaksi! Sokerimantelit valmistetaan hellalla ja ne voi maustaa joulumausteilla.

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

250 g manteleita (kuorimattomia)
250 g (2 ¾ dl) Dansukker Taloussokeria
¾ dl vettä
Mausta halutessasi jouluisilla mausteilla:
1 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
½ rkl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
½ tl jauhettua inkivääriä

Ohjeet

1. Sekoita ainekset kattilassa tai paistokasarissa. Kuumenna korkealla lämmöllä kunnes vesi kiehuu, ja seos alkaa poreilla. Sekoita usein haarukalla.
2. Alenna lämpöä ja anna poreilla kevyesti kunnes vesi on haihtunut, ja sokeri alkaa kiteytyä.
3. Sekoita koko ajan, kun sokeri alkaa uudelleen sulaa.
4. Kun sokeri on tarttunut manteleihin, kumoa ne leivinpaperille ja erottele ne toisistaan haarukalla. Anna jäähtyä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.