Omenaleivokset

Helppotekoiset omenaleivokset kuorrutetaan kaakao-tomusokerikuorrutuksella. Voit korvata omenan porkkanaraasteella.

1½ tuntia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

150 g margariinia
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa tai inkivääriä
2 dl omena- tai porkkanaraastetta (n. 150 g)
1/2 dl piimää tai maitoa

Kuorrutus
2,5 dl dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
2 1/2 - 3 rkl kuumaa vettä tai kahvia

Koristeeksi
Dansukker Rapeaa raesokeria tai tomusokerikuorrutusta

Ohjeet

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne omenaraasteen ja piimän kanssa vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun vuokaan (n. 20x30 cm). Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa ritilän avulla.

Siivilöi kaakaojauhe ja tomusokeri kulhoon, lisää kahvi tai vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrutus levyn päälle lastalla tai veitsellä. Koristele raesokerilla tai pursota tomusokerikuorrutusta raidoiksi (anna kaakaokuorrutuksen jähmettyä hetki ennen pursotusta). Anna kuorrutuksen kovettua. Leikkaa levystä terävällä veitsellä neliöitä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.