Omena-spelttiherkku

Kiehautetuista omenalohkoista, paahdetuista spelttihiutaleista ja kermavaahdosta koottu kerrosjälkiruoka.

4 annosta

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 keskikokoista omenaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus kanelia

1 dl spelttihiutaleita
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori ja lohko omenat. Laita ne kasariin yhdessä siirapin ja kanelin kanssa. Kiehauta.

Laita spelttihiutaleet, fariinisokeri ja vaniljasokeri kylmälle pannulle ja kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes ne hieman paahtuvat.

Vaahdota vispikerma. Mausta fariinisokerilla ja vaniljasokerilla. Kokoa annokset kerroksittain jälkiruokamaljaan.

Valuta halutessasi pinnalle hieman siirappia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.