Nekut

Vanhan ajan nekut tehdään kermasta, siirapista, mantelirouheesta ja korppujauhosta.

noin 20 kpl

75 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

3 dl kuohukermaa
2 1/4 dl Dansukker Tummaa siirappia
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl korppujauhoja
50 g rouhittuja manteleita

Ohjeet

Pane kerma, siirappi ja sokeri kattilaan ja keitä seosta välillä sekoittaen niin kauan, kunnes pisara seosta kylmään veteen tiputettuna hyytyy. Lisää korppujauhot ja keitä vielä muutama minuutti. Lisää mantelirouhe. Jaa massa esimerkiksi lumeen, suolaan tai sokeriin upotettuihin voipaperitötteröihin. Anna jähmettyä kylmässä ja säilytä viileässä paikassa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.