Muscovadolla paahdettu maustebroileri

4 annosta 1 tunti 15 minuuttia
Tumma sokeri paahtuu ja karamellisoituu kauniisti mausteiden kanssa broilerin koipireisien päälle.
Muscovadolla paahdettu maustebroileri
Arvioi: (1 kpl)

Ainekset

  • 4 kpl broilerin koipireisiä
  • 4 rkl Ras el hanout -maustesekoitusta
  • 4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • suolaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 limetin mehu

Sekoita kulhossa kaikki muut aineet paitsi broileri. Lisää broilerin koipireidet ja hiero mausteseos niihin. Anna maustua huoneenlämmössä ½ tuntia. Laita koipireidet leivinpaperin päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Nahka saa paahtua kunnolla. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua. Tarjoa sesongin vihannesten kanssa.


Resepti: Keittiömestari Teemu Aura