Meloni-sitrusmarmeladi

Kokeile marmeladia, johon käytetään verkko- tai hunajamelonia ja greippejä.

45 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Ainekset

500 g verkko- tai hunajamelonia kuutioituna
500 g greippiä kuorittuina, kalvottomina kuutioina
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Sekoita ainekset huolellisesti kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Anna jäähtyä parikymmentä minuuttia, kunnes hedelmäpalat eivät nouse enää pintaan. Sekoita välillä. Kaada marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje hyvin. Tarjoa paahtoleivän, pikkuleipien tai jälkiruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.